Patates Püresi Tarifi

   (4188)    (0)     (0)
Patates Püresi Tarifi

KAÇ KISILIK HAZIRLAMA SÜRESI PISIRME SÜRESI
3 kisilik 17 dakika 70 dakika
Gerekli Malzemeler
  • 6-8 tane patates
  • Su (patatesleri kaynatmak için)
  • 2 kasik tereyagi
  • 1 su bardagi süt
  • Tuz, karabiber
Nasil Yapilir?

Patatesler soyulur, dogranir ve bol suda kaynatilir. Yumusayan patatesler süzülür, sogumadan içine tereyagi ilave edilir ve ezilir. Süt, tuz ve karabiber eklenir iyice püre haline gelene kadar ezilir. Sicak olarak et, tavuk veya rosto yemekleri ile servis yapilir. Afiyet olsun.
Not: Istenirse üzerine rendelenmis kasar peyniri serpilir.

Püf Noktalari

Tarifin püf noktasi yoktur, lütfen sevginizi ekleyin

Pisirme Önerileri

Pisirme önerisi yoktur

Servis Önerileri

Servis önerisi yoktur

Tarife Yorum Ekle
Ad Soyad
Yorum Basligi
Dikkat! Suç teskil edecek, yasadisi, tehditkar, rahatsiz edici, hakaret ve küfür içeren, asagilayici, küçük düsürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykiri, kisilik haklarina zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden dogan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içerigi gönderen Üye/Üyeler’e aittir.