Ispanaklı Enginarlı Dip Sos

KAÇ KİŞİLİK | HAZIRLAMA SÜRESİ | PİŞİRME SÜRESİ |
---|---|---|
5 kişilik | 17 dakika | 43 dakika |
Gerekli Malzemeler
- 3 adet soyulmuş enginar
- Yarım su bardağı, soğan ile kavrulmuş ıspanak
- Yarım su bardağı Beyaz Krem Peynir (Siz Parmesan da tercih edebilirsiniz)
- 4 diş sarımsak
- 1 su bardağı süzme yoğurt
- Karabiber, tuz
- Tortilla ekmeği
Nasıl Yapılır?
Yoğurt haricinde (sulanmaması için) tüm malzeme mutfak robotundan geçirilir. Süzme yoğurt eklenerek dip sos olarak ısıtılmış tortilla ekmekleri ile servis edilir. Afiyet olsun.
Püf Noktaları
Tarifin püf noktası yoktur, lütfen sevginizi ekleyin
Pişirme Önerileri
Pişirme önerisi yoktur
Servis Önerileri
Servis önerisi yoktur